Finals d'un Torneig Head de tennis al CT Costa Brava que ha tingut més de 200 participants

Intervenen: Jana Badosa, finalista Infantil; Roger Almunia, Director Esportiu CT Costa Brava; Enric Ramírez, Jutge Àrbitre del Torneig; David Canudes, Director Tècnic Federació Catalana de Tennis.

El Club Tennis Costa Brava de Mont-Ras ha tancat l'edició d'enguany del circuit Head de tennis amb satisfacció per part de l'organització i bon nivell en el quadre esportiu. Després de diverses setmanes s'han celebrat les finals de les 10 categories del quadre de competició.

En categoria benjamí el guanyador va ser Maxime Belloy i la guanyadora Nonna de Ribot; en aleví Víctor Dalmau, Sofi Plamenova i Laura Pinsach; en Infantil Marc Solans i Tània Vila; en cadet Dani Chicano; en Sènior Christian Martínez;  i en +45 Lluís Vilanova.

El Torneig Head és una competició que agrupa jugadors i jugadores des dels 10 anys en diferents categories, masculines i femenines. Es tracta d'una competició que té homòlogues a cada província. Cada un dels Tornejos Head és independent però els millors de cada província, primer i de cada Comunitat Autònoma, després, competeixen entre ells en un Màsters.

La Federació Catalana de Tennis creu que el Club Tennis Costa Brava té credencials suficients per repetir com a seu gironina.

El Club Tennis Costa Brava de Mont-Ras està situat a l'urbanització de Torre Simona i té 6 pistes de terra batuda, 7 pistes de pàdel i una piscina a l'aire lliure com a instal·lacions més destacades. Disposa d'una acadèmia de tennis i classes de paddle i recentment ha canviat la seva gerència amb l'objectiu de créixer. Un dels primers projectes d'aquesta nova gerència és el torneig patrocinat per la companyia Head sota el paraigua de la Federació Catalana de Tennis.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports