Prop de 700 atletes disputaran el míting i el campionat de Catalunya d'Atletisme

Palafrugell

Data: 14/05/2019

Prop de 700 esportistes de 15 països diferents seran a Palafrugell aquest dissabte per disputar el Míting Internacional d'Atletisme i el Campionat de Catalunya Juvenil.

Per primera vegada es dona la benviguda a Malta que fins ara mai havia participat a la prova palafrugellenca. Aquesta nova participació, afegida a la d’atletes de Costa Rica i Albània, de l’any passat, fa que ja siguin més de 100 els països que han estat representats en aquesta competició. Sense cap figura rellevant, el míting té previst rebre els millors atletes d'algunes de les categories. 

Juntament amb el míting, l'estadi municipal de Palafrugell dissabte acollirà el Campionat de Catalunya Juvenil, el que farà que entre ambdues competicions es pugui gaudir de l'espectacle atlètic durant tot el dia. 500 atletes lluitaran per les medalles en les 19 proves femenines i 19 de masculines.

Durant les 27 edicions del Mitíng a Palafrugell, la competició s’ha convertit en bressol de campions i campiones. Aquest és a hores d'ara l'únic míting que es continua celebrant arreu de Catalunya. Aquest dimarts han quedat publicades les llistes d'atletes admesos en base als cupos previstos. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports