La Trailwalker 2022, una de les més dures dels últims anys

La Trailwalker va tornar a ser el centre d'atenció en l'àmbit esportiu a la província de Girona aquest cap de setmana. Una edició amb més de 200 equips que va estar marcada per les altes temperatures.

La Trailwalker 2022 serà d'aquelles que quedarà gravada a la ment de tots els participants. I és que si una prova de 100 quilòmetres té la seva dificultat, la calor de dissabte i diumenge va fer que encara fos més dura. A la distància se li van sumar trams amb el vent en contra i altes temperatures de 33 graus a l'ombra a la ciutat de Girona. És per això que la hidratació i l'alimentació han estat la clau per tots els participants.

Un dels punts claus és la comunicació amb tots els membres de l'equip. Aquesta coordinació és clau entre els 4 corredors de l'equip però també amb el grup de suport exterior, que prepara els diferents avituallaments perquè no els hi falti de res.

L'espera es va fer llarga però a les nou del vespre va arribar el primer equip a Sant Feliu de Guíxols. L'equip Kriter va arribar als jardins Juli Garreta després de 12 hores d'havent sortit d'Olot, passant per nou punts d'avituallament. Mentrestant, a la localitat ganxona s'havien preparat activitats perquè la població s'hi acostés. Concerts i una pantalla gegant per veure el Barça van permetre a la ciutadania gaudir de la tarda mentre esperaven l'arribada dels corredors.

A banda de la prova de 100 quilòmetres, també n'hi havia una de 55 km amb arribada a Girona i la novetat d'enguany: la cursa de 10 km des de Santa Cristina d'Aro a Sant Feliu de Guíxols. Una prova que més enllà de ser esportiva, també té el seu vessant més solidària. Per participar, els equips han de recaptar 1500 euros que es destinen a causes socials.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Esports