La Marxa de l'escurçó reuneix 100 participants durant la Festa Major de Castell d'Aro

Festa Major a Castell d'Aro és sinònim de Marxa de l'escurçó. L'onzena edició de la prova va oferir dos recorreguts que passaven per roca rovira, les teules i torrelles, passant per la zona de muntanya del municipi. La marxa va ser un dels actes de la festa local, que també va comptar amb activitats infantils, familiars i concerts de nit.

La cursa de l'escurçó va tornar a ser un dels actes de la Fest Major de Castell d'Aro. La prova va reunir 100 participants i oferia dos recorreguts: un de 9 quilòmetres i un altre de 14. El primer estava pensat per a tothom, oferint un traçat per fer caminant i gaudir de l'entorn del municipi, mentre que el de distància llarga es va dissenyar per a qui ho volgués fer corrent. La sortida va ser conjunta i van compartir recorregut fins a arribar a l'avituallament.

Els de distància llarga van continuar pujant fins a roca rovira i van tornar a la zona pel segon avituallament. Els de 9 quilòmetres van anar a buscar el puig de les teules i van baixar fins a torrelles, arribant els dos a la sala polivalent. Una marxa que arribava a l'onzena edició i que va aconseguir captar veïns del poble i dels voltants.

La marxa de l'escurçó va ser la primera de les activitats esportives de dissabte, ja que durant el dia hi va haver dansa urbana, exhibicions de CrossFit i la cursa infantil BTT.

A banda dels actes esportius, la Festa Major de Castell d'Aro va programar actes per al públic més petit com els inflables, l'actuació de circ o la Festa Holi i de l'espuma. Tampoc hi va faltar la zona de barraques a la Plaça Poeta Sitjà amb les actuacions de Di-Versiones o Hotel Cochambre, que van allargar la festa durant la matinada de dissabte i diumenge.

Una Festa Major que va acabar amb l'espectacle pirotècnic des del castell, que va servir per tancar cinc dies on la festa va ser la protagonista.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports