Les inscripcions per 34è Triatló Sprint de Sant Feliu de Guíxols ja estan obertes

Després del Campionat de Catalunya de natació amb aletes que han organitzat aquest passat cap de setmana, el Club Aquàtic Xaloc ara ja té la vista posada en el cap de setmana del 18 i 19 de maig. Serà quan celebrin la 34a edició del Triatló Sprint, i també la Trobada del Consell Esportiu a escala provincial.

Les inscripcions per la 34a edició del Triatló Sprint de Sant Feliu de Guíxols, que se celebrarà el pròxim dissabte 18 de maig, ja estan obertes. Es tracta del triatló més antic de Catalunya, organitzat any rere any pel Club Aquàtic Xaloc, en el qual s'hi poden inscriure tant persones federades com no federades. Per tant, és una cita destacada pels més experts del món del triatló, però també pels que volen estrenar-se.
 

Hi ha molts esportistes que s'han estrenat en triatló al de Sant Feliu de Guíxols" - Josep Maria Esteva, president del CA Xaloc

El recorregut s'inicia amb la modalitat de natació, continua amb ciclisme, i acaba amb cursa a peu. Des de l'organització es posen com a objectiu els 250 participants.

 

La natació és "un triangle" de 750 metres que es fa dins del port. El circuit de bicicleta són 19 kms d'anada i tornada amb unes vistes espectaculars -es va per la carretera fins a la zona de Rosamar i tornar a Sant Feliu-. La cursa a peu són cinc quilòmetres a la zona del Passeig" - Josep Maria Esteva, president del CA Xaloc

Aquest, però, no serà l'únic esdeveniment esportiu que organitzarà aquell cap de setmana el Club Aquàtic Xaloc. Després del triatló de dissabte, diumenge acolliran a La Corxera la Trobada del Consell Esportiu provincial. Per tant, el cap de setmana del 18 i 19 de maig el Club Aquàtic Xaloc omplirà Sant Feliu de Guíxols d'esportistes.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports