El Palafrugell inicia la segona volta amb derrota davant el Barça (1-5)

Data: 25/01/2021

INTERVÉ: Xevi Garcia, entrenador del CH Palafrugell // Edu Castro, entrenador del Barça // Pablo Álvarez i Pau Bargalló, jugadors del Barça

El Palafrugell pateix una derrota davant el Barça en la primera jornada de la segona volta d’OK Lliga. En una primera meitat amb 4 gols blaugranes i una segona meitat on es va xiular un gol de cada conjunt. Malgrat la derrota, el tècnic palafrugellenc es mostra satisfet amb el resultat d'1 a 5, però més encara amb l'actitud dels seus homes.

Una falta directa transformada per Pau Bargalló al minut 7 obria la llauna.Deu minuts més tard, Pablo Álvarez rematava una assistència d'Ignacio Alabart des de darrere la porteria.Una bola recuperada per Sergi Panadero acabava sent, el tercer gol dels visitants i segon de Bargalló, després de rematar una assistència d'Álvarez. Mateix jugador que faria el 0 a 4 a falta de menys de mig minut del descans, rematant des del segon pal.

A la segona meitat pràcticament s'hi arribava amb el duel decantat a favor dels d'Edu Castro. De fet, el marcador no es va moure gaire en els 25 minuts restants. Es van cantar únicament un gol de cada conjunt.

A 10 minuts del final, Sergi Canet aconseguia marcar l'1 a 4, sent aquest el seu 12è gol de la temporada. Minut més tard Mikel Abeal veia una targeta blava per protestar des de la banqueta. Directa que Bargalló no va aconseguir transformar davant una magnífica actuació de Linu, que va ser un dels clars protagonistes de l'enfrontament.

Al minut 46 arribava l'únic gol del Barça durant la segona meitat. Pablo Álvarez sentenciava el duel amb hat-trick aixecant i picant la bola des de darrere la porteria.

Objectiu de Xevi Garcia per aquest partit, superat. Donar la cara i no sortir-ne ferits. Tot i la derrota, el Palafrugell manté la novena plaça amb 17 punts. Dissabte visitarà el cuer de la classificació.