Adil El Bouazzati, nou coordinador de futbol 11 de la Fundació Esportiva Begur

Begur

Data: 29/07/2021

INTERVÉ: Adil El Bouazzati, nou coordinador de futbol 11 de la Fundació Esportiva Begur

La Fundació Esportiva Begur ja té un nou coordinador de futbol 11 per la propera temporada. El càrrec l'ocuparà Adil El Bouazzati, que substituirà a César Toledo.
L'Adil, té 24 anys, però tot i la seva joventut ja arrossega una llarga experiència en el món del futbol. Hi ha estat vinculat des de ben petit, primer com a jugador, i després, com a entrenador. Compta amb set anys d'experiència entrenant equips base com els del Palamós, Palafrugell o la mateixa Fundació Esportiva Begur. També ha estat monitor del campus d'estiu del FC Barcelona i analista de la Fundació Esportiva Gramenet durant dues temporades.
Amb aquest nou càrrec tindrà sota la seva coordinació els juvenils, els cadets, els infantils i també els alevins. Les seves tasques consistiran en coordinar el dia a dia dels equips i els entrenadors, una feina que ja ha començat amb la planificació de la pretemporada.
Des de la Regidoria d'Esports han desitjat sort a Adil en el nou càrrec i han agraït públicament la tasca realitzada pel seu antecessor, César Toledo, durant tots aquest anys.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports