Joan Laporta presideix l'homenatge a Johan Cruyff a l'Hostal la Gavina

La fotografia de Johan Cruyff ja llueix a l'interior de l'Hostal la Gavina. En un acte homenatge el passat dissabte, Joan Laporta va elogiar la figura de Cruyff, tant com a jugador com a entrenador, i va remarcar de la importància de continuar recordant una de les grans llegendes barcelonistes.

Joan Laporta va ser l'encarregat de col·locar la fotografia en homenatge a Johan Cruyff a l'Hostal la Gavina de s'Agaró. Acompanyat de la família Encesa, el president del Futbol Club Barcelona va recordar la figura de Cruyff com a jugador i com a entrenador de l'equip blaugrana, a més de conversar amb la família sobre els estius que el davanter holandès i altres jugadors culers passaven a la Gavina.
Durant el parlament, Laporta va parlar de la seva amistat amb Cruyff i la seva importància dins la història del Barça.

La fotografia es va situar en un espai de l'hotel on hi ha altres retrats de grans personatges com el pintor Salvador Dalí. Com va dir Laporta, "dos genis" que ara estan plegats a s'Agaró. La fotografia era inèdita fins ara i retrata un moment de la pretemporada del Barça l'any 1975.

Johan Cruyff va arribar a Barcelona l'agost de 1973 quan ja havia guanyat dues pilotes d'or. El seu impacte al club va ser vital per, primer com a jugador i després com a entrenador, començar a construir el millor Barça de la història. El mateix any de la seva arribada el Barça va trencar una séquia de 14 anys sense guanyar la Lliga, convertint-se Cruyff en un ídol de masses entre l'aficionat barcelonista.

Acompanyat també pel vicepresident esportiu del Barça, Rafa Yuste, Laporta va presidir un acte d'homenatge especial per la seva amistat amb Cruyff i també perquè serveix per mantenir molt viu el seu llegat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports