Open Water Series arriba a Platja d'Aro

El proxim dissabte 24 de setembre els nedadors i nedadores en aigües obertes tenen una cita especial a Platja d'Aro: l'Open Water Series. Aquesta prova esportiva arriba per primera vegada al municipi baix-empordanès amb la intenció de quedar-s'hi.

Per primera vegada la competició en aigües obertes 'Open Water Series' es traslladarà a Platja d'Aro i ho farà oferint als seus nedadors i nedadores tres modalitats diferents. En concret de 1.500, 3.000 i 6.000 metres.

Els tres recorreguts tindran el mateix punt d'arribada: la platja gran de Platja d'Aro. Pel que fa a la sortida, el recorregut més curt començarà a Cala Rovira, l'intermedi a Cala Cristus i el més llarg des de la Platja Gran de Palamós.

L'esdeveniment esportiu, que tindrà lloc el pròxim 24 de setembre, serà la primera prova en la qual l'empresa organitzadora donarà la possibilitat als guanyadors de rebre la seva medalla de manera virtual.

El fet de convertir Platja d'Aro en seu de l'esdeveniment és quelcom que s'havia començat a posar sobre la taula abans de la pandèmia. Ara que s'ha fet realitat s'espera que enguany sigui una prova pilot amb resultats favorables que permetin continuar realitzant-la al Baix Empordà els pròxims anys.

Pel que fa a les xifres d'inscripcions, esperen arribar a reunir entre 150 i 170 participants. Inicialment, han fixat un topall màxim de 250 places.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports