Ha començat la Lliga Mapfre de Tennis Femení

INTERVÉ: Clàudia Hoste, jugadora de tenis professional // David Vidal, responsabñle del torneig

Aquest dimecres ha començat la fase final del torneig femení de tenis al Tennis d'Aro. L'esdeveniment forma part de la lliga Mapfre hi ha estat el primer torneig de tenis dins l'àmbit nacional després de mesos d'aturada.

En aquesta fase final només hi participen 24 jugadores, de les 48 que van començar en la fase prèvia que es va iniciar el passat 12 de juliol. De les jugadores que han arribat a aquesta fase en trobem 5 de gironines: Julia Payola, Marina Bassols, Maria Pagès, Nora Ayala, i Liona Bolsova, jugadora de Palafrugell que es troba al lloc 98 del top 100 mundial. Les vuit primeres cap de serie ja han començat a jugar aquest dijous.

Per la majoria de competidores és el primer torneig professional després del confinament i per una d'elles el primer de l'últim mig any. La jugadora catalana Clàudia Hoste tot just s'acaba de recuperar d'una lesió i ja ha pogut tornar a les pistes.
El Tennis d'Aro va acollir aquest torneig de manera imprevista aprofitant l'aturada del circuit internacional WTA a causa del tancament de fronteres. Així és que durant 4 dies, Platja d'Aro es converteix en l'epicentre del tenis femení a escala nacional.
Des de l'organització del club estan molt satisfets de com està funcionant el torneig i de com s'hi estan trobant les jugadores.

El torneig finalitza el diumenge 19 de juliol. Les entrades són gratuïtes però hi ha un aforament limitat de 400 persones. Per aquest motiu, des de l'organització es recorda d'arribar amb temps d'anticipació als qui vulguin gaudir dels partits, sobretot pel que fa als de la final que es jugaran aquest cap de setmana.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports