Junts pel Degà presenta 31 DNIs i desbloqueja el vot de censura

Junts pel Degà presenta 31 DNIs i desbloqueja el vot de censura
Palamós

Data: 24/06/2018

Junts pel Degà ha presentat 31 DNI a les oficines del Palamós CF per donar validesa a la sol·licitud de moció de censura presentada el passat 1 de juny i tombada per la Junta Directiva per motius de forma. Ara com a mostra de bona voluntat el grup opositor esperarà a veure com es desenvolupen els esdeveniments, tenint en compte que en 15 dies s'hauria de convocar el vot de censura i una mesa mixta per decidir com es desenvolupa.

La Junta Directiva del Palamós ha rebutjat dos cops la sol·licitud de vot de censura per defectes de forma i va demanar que les signatures es fessin amb DNI compulsat. El President del club justificava l'exigència amb un informe no segellat de la Federació Catalana de Futbol i del qual Junts pel Degà dubta de la seva veracitat.

Havent complert amb l'exigència que els va posar la Directiva damunt la taula, en els propers dies s'hauria de desbloquejar una situació que manté la massa social del Palamós a l'expectativa.

Denúncia davant la justícia ordinària

En paral·lel Junts Pel Degà prepara una denúncia per incompliment dels estatuts davant la justícia ordinària. Entenen que la Junta liderada per Joan Pau Pérez ha incomplert els estatuts en no convocar una junta ordinària per aprovar els comptes del 2017 en els sis primers mesos de l'any i que ja no està a temps de fer-ho perquè cal avisar el soci amb un mínim de 15 dies d'antel·lació.  Pel que fa a la denúncia davant el Tribunal Català de l'Esport, primer cal esperar a veure com es desenvolupen els esdeveniments un cop presentades les signatures. Junts pel Degà confia que si aquest cop la Junta Directiva posa traves al vot de censura, serà la pròpia Federació Catalana de Futbol qui prengui cartes a l'assumpte.

Des de l'actual direcció del club es vol fer una sola assemblea ordinària per votar l'aprovació dels comptes del 2017 i el vot de censura però Junts pel Degà adverteix que en cas de fer-se així l'ordre ha de ser: primer els comptes, i en acabat la moció de censura.

Mentrestant el club segueix fent la planificació esportiva com si la moció no hi fos, ja que la maquinària de la plantilla no es pot aturar si es vol afrontar la temporada amb garanties.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports