El Bisbal Bàsquet suma una nova victòria a la pista del CB Quart

Victòria per 61-67 del Sol Gironès Bisbal Bàsquet a la pista del Quart. Els bisbalencs s'han trobat un rival molt dur en defensa que ha dificultat l'anotació exterior. El partit no s'ha resolt fins al final de l'últim quart, on les imprecissions dels locals i la bona defensa bisbalenca han decantat el partit. Laminn Dibba, del Bisbal Bàsquet, ha estat el màxim anotador de l'enfrontament amb 22 punts.

El Sol Gironès Bisbal Bàsquet s'ha imposat al Quart per 61-67. L'equip de Carles Rofes s'ha trobat amb un rival que ha plantat cara durant tot el partit malgrat la diferència que els separa a la classificació. Els locals han començat molt bé el partit i han marxat al segon quart amb un punt de diferència.

Els bisbalencs han pogut posar-se per davant al segon quart. Laminn Dibba ha liderat el Bisbal Bàsquet amb 17 punts a la primera meitat de partit. La sòlida defensa del Quart ha dificultat el tir exterior dels baix-empordanesos, que han marxat al descans amb un 3/14 en triples. Al final del segon quart, 29-31 favorable als de la Bisbal d'Empordà.

Al tercer quart ha aparegut l'encert exterior dels visitants. Vuit punts de Xavier Torrent i sis d'Eric Jiménez han permès al Bisbal Bàsquet començar l'últim quart amb cinc punts d'avantatge. La bona defensa ha permès a l'equip de Carles Rofes posar-se sis punts amunt quan faltaven 3 minuts i mig del final. El Quart ha estat imprecís en les darreres jugades i els bisbalencs han pogut tancar el triomf.

Una victòria que els permet mantenir-se quarts a la classificació

Els gironins, tot i la derrota, se'n van satisfets per la bona defensa durant tot el partit

Després d'aquesta victòria fora de casa, els bisbalencs aspiren tornar a guanyar al Pavelló Vell i ho volen fer davant el tercer classificat, el Palmer Basket Mallorca.