Les embarcacions d'1 metre d'eslora competeixen al XIV Trofeu Ganxó

La badia de Sant Feliu de Guíxols ha acollit durant aquest diumenge unes embarcacions de tan sols un metre d'eslora. Les regates, pilotades per control remot, competien en el Trofeu Ganxó 2021 de la Classe Internacional Un Metre (IOM). Eduard Bonifacio del Club Nàutic El Balís s'ha proclamat vencedor de la catorzena edició de la trobada.

Hi competien un total de 14 regates
Enguany, han estat 14 regates les que han desafiat el vent de garbí per obtenir una bona posició a la competició. Així, s'han pogut disputar un total de 15 proves durant les 11:50 del matí fins a les 16:30 d'aquest diumenge.

Diversitat de nivells
Entre els pilots hi havia diversitat de nivells, des dels aficionats al ràdio control fins als experimentats en el maneig de grans regates.

Bonifacio, Soler i Giménez, els tres millors pilots
Eduard Bonifacio s'ha imposat davant la resta de competidors, seguit de Ramon Soler del Club Marítim Cubelles i de Juan Pedro Giménez del Club Nàutic El Balís.

El Trofeu Ganxó 2021 l'ha organitzat el Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols amb el suport de la Federació Catalana de Vela i el grup de competició IOM.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports