Gran victòria del Bisbal Bàsquet davant el CB Zaragoza

Dues victòries en dues jornades permeten al Bisbal Bàsquet ser al capdamunt de la classificació a Lliga Eba. Aquest cap de setmana s'han imposat al CB Zaragoza en un partit que s'ha resolt a l'últim quart. Els bisbalencs han eixugat una diferència de vuit punts en contra per acabar el partit 86 a 76 en un triomf que ha demostrat la força de l'equip al Pavelló Vell.

Victòria de prestigi del Sol Gironès Bisbal Bàsquet davant l'Azulejos Moncayo de Saragossa. L'equip bisbalenc ha sabut remuntar un partit molt complicat gràcies a l'encert exterior i la bona defensa de l'últim quart.

El partit ha començat bé amb un 10-0 pels de Carles Rofes. Els aragonesos s'han refet ràpidament gràcies a l'encert de tir exterior i han pogut posar-se per davant abans del final del primer quart amb un 22-23. Al segon parcial ha baixat l'anotació dels dos equips. Les defenses s'han imposat als atacs i els bons minuts finals han permès al Bisbal Bàsquet marxar al descans un punt per sobre al marcador.

La segona meitat ha començat amb un Bàsquet Zaragoza molt encertat ofensivament. Eduardo Ibaez i Guillem Colom han marcat el ritme atacant del seu equip, permetent agafar distància respecte als bisbalencs. Els locals no han perdut la cara al partit, però no aconseguien capgirar el marcador. Els visitants han arribat a tenir set punts de diferència i han marxat a l'últim quart amb quatre punts d'avantatge.

L'últim parcial ha començat igual. Els aragonesos mantenien la distància i s'han posat vuit punts per sobre quan faltaven set minuts. Una tècnica xiulada en contra ha encès l'afició del Pavelló Vell i, a partir d'aquí tot ha canviat. Del 62-70 s'ha passat a l'empat a 73, moment on els bisbalencs han pogut posar-se per davant al marcador. La bona defensa local ha anul·lat l'atac aragonès i els triples de Xavi Torrent i Toni Espinosa han acabat de tancar el partit

Un triomf que s'ha aconseguit gràcies al talent col·lectiu i la força del pavelló vell

Una victòria treballada a la pista i a la banqueta on l'equip tècnic ha pogut trobar la solució als problemes que ha plantejat el rival

Aquesta setmana posarà a prova la capacitat física del Bisbal Bàsquet. Dijous disputaran com a locals els quarts de final de lliga catalana davant l'Alpicat i, dos dies després, visitaran l'Espanyol en la tercera jornada de lliga.