La Marató de les Vies Verdes reuneix 1.500 corredors

Intervé: Sònia Jornet, Marató Vies Verdes

Aquest ha estat el moment en què la guanyadora de la Marató de les Vies Verdes arribava a meta. Amb un petó amb la seva parella, Natacha López ha celebrat la victòria després de 3 hores i 19 minuts de marató en un dia calorós. Per la seva part, el guanyador masculí ha estat Jordi Uró, que ha arribat a meta amb un temps de 2 hores i 45 minuts. 

A més de la marató de 42 km, també hi havia altres curses en aquesta 8a edició de la Marató Vies Verdes. Una de les característiques de la prova és que es busca la participació d'esportistes amateurs tot i que hi ha corredors d'elit que hi participen per preparar altres curses.

 A la cursa de 30 km el guanyador ha estat Eduard Garriga en categoria masculina, mentre que la guanyadora ha estat Cristina Vilarnau. Per la seva part, la mitja marató l'han guanyat el primer tinent d'Alcalde de Santa Cristina, Jaume Quintana, i Maria Garcia. A la cursa més ràpida, de 10 km, el vencedor ha estat Jordi Rabionet amb un temps de 34 minuts, mentre que la guanyadora ha estat Sònia Bassas que ha completat el recorregut amb 41 minuts. 

Amb el recompte de 1.500 participants la Marató Vies Verdes constata una pujada d'inscrits del 2% i ofereix de nou un cap de setmana d'esport en família a tota la província de Girona. 

En el transcurs de la cursa s'ha hagut de lamentar la mort d'una corredora palamosina d'uns 30 anys a causa d'una aturada cardiorespiratòria que ha estat atesa pel SEM però que finalment no han pogut reanimar. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports