La Cursa Lineal segueix amb la Lliga Vall d'Aro Run Series

INTERVÉ: Jordi Garriga, Gerent de Temps x Curses // Pedro Torres, regidor d'esports de Castell-Platja d'Aro i s'Agaró 


S'ha celebrat la segona cursa que integra la Lliga de Vall d'Aro Run Series. La competició està formada per tres carreres de muntanya en diferent format. Aquest diumenge va tenir lloc la Lineal del Camí de Ronda, que a diferència de les altres dues, el recorregut comença i acaba en diferents municipis passant arran de mar.
El tret de sortida de la Cursa Lineal ha estat a Sant Antoni de Calonge i la meta a s'Agaró. De manera que amb un recorregut de 10,6 km la cursa uneix Torre Valentina amb la Platja del Racó tot i passant pel Camí de Ronda.

La lliga l'organitza TempsXcurses, amb una clara proposta per combinar la pràctica esportiva amb la descoberta de l'entorn natural. Les carreres es poden fer en format de cursa tècnica o bé de marxa popular. I és que un dels objectius de les curses és conèixer els indrets i l'entorn dels municipis que conformen la Vall d'Aro.
Les curses compten amb la col·laboració de l'ajuntament de Castell-Platja d'Aro i s'Agaró. Defensant que l'esport és també una forma de promoció econòmica i turística. D'altra banda, a causa dels moments que estem vivint, l'ajuntament també treballa per "l'esport segur" i aposta per continuar fent esdeveniments esportius de manera segura.

El diumenge passat es va encetar la lliga amb la Nocturna i ara quedarà pendent la Clàssica, que se celebrarà el proper 20 de setembre. Amb aquesta tercera cursa es donarà per finalitzada la lliga i es farà el repartiment de premis d'aquells que hagin competit en els tres formats.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports