El Palamós CF i el CF Global continuaran els seus camins per separat

Palamós

Data: 19/02/2024

El Palamós CF ha compartit un comunicat sobre el futbol base del club, en el qual expressen que no s'ha arribat a cap acord amb el Global i que continuen els seus camins per separat.

A finals del mes de maig del 2022 el Palamós CF i el CF Global Palamós van presentar un acord de filiació que unia a les dues entitats esportives per enfortir el futbol base local. Un fet històric pels dos clubs, que els unia convertint així el Global en el filial del Degà.

Un any i nou mesos més tard, aquesta unió s'ha trencat. El Palamós CF ha compartit a les xarxes socials un comunicat oficial que expressa que després d'intentar trobar consens per començar un nou projecte de base plegats a Palamós, no s'ha arribat a cap acord i la solució a la falta de consens és continuar els seus camins per separat.

El Palamós CF també ha aprofitat el comunicat per anunciar que el seu propòsit per la temporada vinent és posar en marxa un nou projecte de futbol base que garanteixi la continuïtat i el relleu generacional del Degà.

En els pròxims dies faran una reunió oberta dirigida a totes les famílies que vulguin sumar-se al projecte que començarà de 0.

A tot això, l'Ajuntament de Palamós no veu amb bons ulls que el futbol formatiu del municipi vagi per dues bandes separades. De fet, ho veuen insostenible, tal i com va expressar durant el plenari d'aquest mes de febrer. Podeu veure l'intervenció del regidor d'esports del municipi sobre aquesta qüestió clicant aquí. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports