L'equip paralímpic espanyol obté 14 metalls al Campionat Internacional de Tennis Taula

El Pavelló d'Esports de Platja d'Aro ha acollit el 6è Open Internacional de Tennis Taula Adaptat. Una competició puntuable pel rànquing mundial de la Federació Internacional de Tennis Taula  que atorga punts per accedir als Jocs Paralímpics de Tòquio 2020

Al pavelló s'hi havien habilitat 14 taules de joc per acollir 44 proves en diferents modalitats de l'esport. Hi havien representants de 25 països, dels quals 10 provenien de fora del continent europeu.  

Pel que fa a resultats finals, l'equip paralímpic espanyol ha aconseguit alçar-se amb un total de catorze metalls. Tres ors, dues plates i tres bronzes en les proves individuals, que van augmentar a cinc ors, quatre plates i 5 bronzes amb els triomfs en les proves per equips.

Jose Manuel Ruiz i Jorge Cardona van aconseguir l'or en la Classe 10, després de guanyar la final íntegrament espanyola davant el segon equip espanyol, format per Ander Ceps, Edgar Mataró i Ángel Garrido, que es van penjar la medalla de plata. Ruiz i Cardona van superar als Estats Units en les semifinals, mentre que Ceps, Garrido i Mataró van fer el mateix davant un equip italo-grec.

En Classe 11, Eduardo Costa i Oscar Ponce van aconseguir la segona medalla d'or de la delegació espanyola en les proves per equips. Els espanyols van quedar primers en un grup únic, on Ceferino Gómez va concloure quart.

Francisco Javier Rodríguez i Miguel Rodrigues es van fer amb la medalla de plata de classe 4, després de superar al Japó en semifinals, i cedir amb Korea a la final.

La delegació espanyola va sumar dos bronzes més de la mà de Sastre i Toledo, que van arribar a les semifinals en la Classe 1-2, i Roberto Eder Rodríguez i José Maria Ordejón que també es van adjudicar el bronze en la Classe 3.

Platja d'Aro és un epicentre internacional del Tennis Taula i el proper més de maig acullirà també la celebració de l'Open Internacional Junior i Cadet.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports