El Guíxols deixa escapar dos punts davant el Porqueres

Intervenen: Toni Sànchez, entrenador de l'A.D. Guíxols i Gabri Maragall, entrenador del Porqueres

El partit prometia espectacle entre els dos primers conjunts de la classificació de grup 1 de Segona Catalana. El Guíxols rebia el Porqueres en un matx on es podia posar líder destacat d'haver tret els tres punts.

Tots dos conjunts van sortir a assegurar la defensa i no rebre gols i les poques jugades combinatives que es van veure van anar a càrrec de Carles Callicó, el nou fitxatge Denilson i el davanter Brice.

Denilson va estavellar una pilota al pal al final de la primera part després d'una recuperació de pilota a camp contrari. El Porqueres buscava pentinar pilota amb el punta i no arriscar en defensa, mentre que el Guíxols també va apostar per un plantejament on es defensaven les bandes i el centre de la defensa amb tres centrals i dos carrilers.

A la represa els de Toni Sànchez van aconseguir fer el primer gol del partit després que Cantero filtrés una pilota a l'esquena de la defensa que Brice remataria per posar l'1 a 0 al marcador.

Amb el resultat a favor el Guíxols no va voler arriscar i quan semblava que el partit estava controlat el Porqueres va aconseguir el gol després d'una bona conducció, finta i xut des de la frontal de l'àrea de Roger Parals

El Guíxols va revifar i va intentar marcar durant els últims deu minuts però les ocasions no van entrar . Tot i això, el tècnic del Guíxols va considerar l'empat com a just.

Per la seva part, l'entrenador del Porqueres va posar en valor la posició del seu equip després de les primeres 10 jornades.

El Guíxols manté la distància amb el segon amb aquest empat i la setmana que ve haurà d'anar a buscar els tres punts al camp del Marca de l'Ham.