El Bisbal Bàsquet tanca la temporada amb victòria

El Sol Gironès Bisbal Bàsquet ha acabat quart a Lliga EBA. L'equip de Carles Rofes ha complert l'objectiu que s'havien marcat feia setmanes i ho han fet guanyant al Martorell per 86-72. Després del partit, l'equip van agrair al públic tot el suport rebut durant la temporada i també van acomiadar els jugadors que la temporada vinent no vestiran els colors blanc, roig i negre.

Victòria del Sol-Gironès Bisbal Bàsquet davant el Martorell
en l'últim partit de la temporada a lliga EBA. Un partit que, malgrat que cap dels dos equips s'hi jugava res, ha tingut emoció fins a l'últim quart.

El primer parcial ha estat marcat pel gran encert ofensiu dels dos equips. Els nou punts d'Eric Jiménez i els vuit de Lamin Dibba han permès als locals anar per davant el marcador en tot moment. El Martorell no s'ha arrugat al pavelló vell i ha sabut aguantar el ritme anotador dels bisbalencs. Els de Carles Rofes han continuat amb el bon ritme anotador. Els visitants han intentat frenar els atacs dels locals, però l'encert exterior del Bisbal Bàsquet s'ha fet notar. Jaume Solé ha tancat la primera meitat del partit amb un triple que donava nou punts d'avantatge als seus.

A la segona meitat, les defenses han frenat el poder atacant dels dos equips. Els locals han entrat millor al partit i han posat distància amb un 62-50 al marcador. Els del Baix Llobregat han sabut reaccionar i han reduït la diferència a cinc punts, just abans de l'últim quart. Els locals no s'han posat nerviosos amb el poc avantatge i un triple d'Eric Jiménez posava 11 punts de diferència a set minuts pel final. Amb aquesta cistella, el públic s'ha animat i els triples de l'equip han permès que el triomf es quedés a casa.

Veient la distància amb els tres líders, l'equip de Carles Rofes tenia l'objectiu de ser quarts. Més enllà d'aconseguir-ho el tècnic també s'ha mostrat satisfet pel joc de l'equip.

El Martorell arribava a la Bisbal amb els deures fets. El partit no només era l'últim partit de la temporada, sinó que també era el final de l'equip.

El partit també ha servit per acomiadar quatre jugadors de l'equip. Eric Jiménez, Dídac Poch, Xavier Montalat i Pau Soler deixen el Bisbal Bàsquet.

Un d'ells, Pau Soler, ha jugat des dels sis anys a la Bisbal i ha vist com el seu nom sempre estarà al Pavelló Vell. Una festa de comiat per tancar una temporada històrica a Lliga EBA.