El Palamós CF domina el partit contra el Banyoles (4-0)

El Palamós Club de Futbol s'ha imposat, aquest diumenge al migdia, contra el Banyoles. Els locals han dominat el joc, amb un resultat final de 4 - 0, gràcies als gols de Mercader ('35) ('73), Xevi Germán ('38 p) i Rodrigo ('88).

Segona victòria consecutiva pels palamosins. Després de guanyar al Lloret dissabte passat, els homes d'Àlex Redondo han preservat la bona ratxa en el joc, aquest diumenge davant el Banyoles. De fet, els empordanesos han dominat el control de la pilota sense patir massa al darrere.

Amb el vent a favor, el primer avís clar ha estat protagonitzat per Gerard Mercader amb una bona maniobra dins l'àrea, que ha finalitzat amb un xut a fora dels tres pals. Al minut 35, però, Mercader no ha fallat i ha aprofitat la pressió de l'equip per marcar l'1 a 0. Només tres minuts més tard, Xevi Germán ha provocat un penal, que ell mateix ha transformat, anotant el segon del partit.

A la segona part de l'enfrontament, s'han produït els canvis sobre el terreny de joc, en concret, han estat cinc substitucions pel Palamós i quatre pels banyolins. El tècnic empordanès ha recalcat la seva importància, sobretot amb les entrades de Balde i Rodrigo, que han brillat al Municipal.

Tot i la Tramuntana, que ha pressionat amb força, el Palamós no ha abaixat el ritme de joc. Han defensat bé en camp propi i han trobat els espais a l'esquena de la defensa. Una passada llarga de Xevi Germán ha deixat sol a Bernat Balde, i aquest ha assistit a Mercader que ha marcat el 3 a 0 al minut 73. Els aficionats, tanmateix, han pogut celebrar un darrer gol al '88, quan Garriga ha xutat a porteria, després d'una nova assistència de Balde.

Així doncs, amb la victòria d'aquest diumenge els palamosins es situen setens a la classificació, per darrere del Banyoles. El seu entrenador, l'Àlex Redondo, ha assenyalat en roda de premsa que continuaran treballant per anar sumant punts.

El següent partit al calendari serà aquest diumenge, quan el Palamós Club de Futbol es desplaçarà fins a Mataró per entomar la 15a jornada de lliga.