La 2a Cursa BTT Sa Costa Brava reuneix 600 ciclistes

Palamós

Data: 04/11/2019

Intervé: Oriol Millán, responsable de comunicació de Klassmark

La 2a Cursa BTT Sa Costa Brava va omplir els carrers de Palamós de bicicletes de muntanya aquest diumenge. La prova va convocar un total de 600 participants en una carrera que els amants del la bici de muntanya ja tenen marcada al calendari. La major part de la carrera transcorre a les Gavarres i els corriols són la marca de la casa de la prova.

La competició va constar de dues modalitats diferents, la Marathon i una modalitat anomenada Adventure. La primera es podia fer en dues distàncies, de 40 km i 70 km amb marques i senyalització, mentre que l'Adventure no tenia un recorregut fix.

A la Marathon en categoria masculina el guanyador va ser Guillem Cassu de Radikal Bikes, mentre que en categoria femenina Sandra Santanyes de Trek Bicisprint es va imposar. A la modalitat Adventure David Mateu, de Velodrom Barcelona, i Vanesa Amaro, de l'Open Natura Racing Team, van aconseguir la victòria.

A la categoria Adventure només els dos primers participants van aconseguir baixar de les cinc hores. Per la seva part, el guanyador de la Marató va aconseguir la victòria amb 3 hores i escaig.

Una de les particularitats de la Cursa Sa Costa Brava és que també hi participen ciclistes professionals de carretera coneguts, així com ciclistes aficionats amb l'objectiu de completar el recorregut.