El grup ciclista Massi-Tactic serà als Jocs de Tòquio amb Agua Marina Espinola

El grup de dones Massi-Tactic estarà present als Jocs Olímpics de Tòquio amb Agua Marina Espinola, una ciclista paraguaiana de 25 anys que resideix a Palamós. Aquest és el segon any que Agua Marina compleix la temporada amb el grup de Torroella de Montgrí, i serà l'única representant del seu país a la cita olímpica, on pren part per primera vegada.

La corredora va obtenir la classificació pels Jocs de Tóquio el 2019 en el Campeonato Panamericano de Ruta que va diputar-se a Hidalgo (Mèxic). Sergi Güell, president del CC Baix Ter, mostra admiració i orgull per tenir una corredora als Jocs Olímpics, ja que és el súmmum de la meta a la qual vol arribar.

L'equip de noies Massi-Tactic és el primer equip femení del Club Ciclista del Baix Ter, de Torroella de Montgrí. Els seus objectius es basen en què una corredora formada en aquest grup pugui anar als Jocs, i que el projecte segueixi creixent i sumant anys mantenint-se a l'elit del ciclisme femení de carretera.

Actualment, de les integrants que formen part del grup només hi ha una que formi part del Baix Empordà, ella és Mireia Trias i viu a Mont-Ras.

Tot i la creació de l'equip UCI, el 2019, el club empordanès ha continuat apostant pel creixement del planter i disposa d'un equip que participa en proves territorials. Sergi Güell, president del CC Baix Ter, confirma que tenir una ciclista que resideix a Palamós, com a participant dels Jocs de Tòquio, és un gran agaraïment cap al nostre territori.  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports