Torroella i l'Estartit seran seus dels tornejos de futbol formatiu de la UE Llagostera

Torroella i l'Estartit seran seus dels tornejos de futbol formatiu de la UE Llagostera
Torroella de Montgrí

Data: 10/06/2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí, l'EMD de l'Estartit i la UE Llagostera han signat un conveni de col·laboració per tal que el municipi sigui la seu, durant els tres propers anys, dels dos tornejos de futbol formatiu de primer nivell que organitza el club.

El primer que se celebrarà serà el prestigiós Brava Football, adreçat a les categories benjamí i aleví. Aquest any s'havia de celebrar la segona edició, però la crisi del coronavirus ho ha impedit. Es tornarà a programar per a l'any vinent, el darrer cap de setmana de maig o el primer de juny. La competició pot aplegar al voltant de 80 equips, entre els quals hi ha els clubs més destacats de l'Estat, la qual cosa el converteix en un dels referents del futbol formatiu al nostre país. El torneig implica la mobilització de més d'un miler de persones, entre jugadors, equips tècnics i familiars.

Així mateix, el municipi també serà la seu d'un nou torneig de filosofia similar al Brava Football, que la UE Llagostera té previst organitzar per primer cop al mes de setembre de 2021, adreçat a la categoria infantil. De la mateixa manera, l'activitat implica la mobilització de molts esportistes i familiars.

Amb aquesta col·laboració el club centralitzarà les dues competicions en una única seu i l'Ajuntament posarà a la seva disposició les instal·lacions dels camps municipals de Torroella i de l'Estartit, en total 3 camps, un dels quals es va estrenar aquesta temporada. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports