La 2a regata de Lliga de Llarga distància de Llagut català s'ha celebrat a Sant Feliu

El llagut català ha estat ben present a Sant Feliu de Guíxols aquest diumenge. El club de rem Llop de Mar ha estat l'amfitrió de la 2a regata de Llarga distància on hi han participat una desena de clubs vinguts de les quatre províncies catalanes. Una jornada on els ciutadans han pogut veure de ben a prop com són les regates de llagut català. L'esdeveniment ha demostrat que, tot i els tres anys de vida, el club ganxó ja s'atreveix amb l'organització de proves d'alt nivell a Catalunya.

La 2a Regata de la Lliga Llarga distància de Llagut Català s'ha disputat a Sant Feliu de Guíxols. 13 clubs catalans s'han trobat a la badia ganxona on durant el matí de diumenge han disputat proves de quatre categories diferents.  Una prova on les embarcacions han  hagut de récorrer 4.460 metres i on, en total, hi han participat gairebé 300 esportistes. 

El club de rem Llop de Mar han estat els amfitrions i, tot i la seva joventut com a entitat, han participat amb quatre equips diferents. 

Una regata que ha omplert de gent el nou espigó que no s'ha volgut perdre cap detall de la prova. Això mostra l'augment de popularitat del club Llop de Mar. Un club que compta amb tres embarcacions que per a les diferents competicions i regates lúdiques. 

Un dia on les condicions del mar eren les idònies per aconseguir que els equips puguessin competir de la millor manera a Sant Feliu. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports