El Palafrugell comença l'any amb victòria davant la visita del Caldes (4-3)

Data: 08/01/2021

INTERVÉ: Xevi Garcia, entrenador del CH Palafrugell

Els tres punts es queden a casa en el primer partit del 2021. Així és com ha començat el nou any el CH Palafrugell, amb victòria local davant un dels equips més forts de l'OKLliga, el Caldes Recam Làser d'Eduard Candami, que malgrat la derrota, segueix cinquè a la classificació.

El duel s'iniciava amb els gairebé quinze primers minuts de joc sense moviments al marcador, fins que Sergi Canet aprofitava el refús d'un xut de Xavier Aldrich dins l'àrea per obrir la llauna i moure l'electrònic a favor dels locals. Minut més tard, Sergi Miras posava l'empat a 1 al marcador amb gol de penal davant de Linu.

Un potent xut exterior des de mitja pista al més pur estil Aldrich va ser el segon gol local i l'últim en cantar-se durant una de les que Xevi Garcia considera dels millors primeres parts que han fet.

A la represa, amb el marcador a favor dels locals per 2-1, Cristian Rodríguez aprofitava una bola interior per tornar a empatar el partit, i amb pocs segons de diferència Alexandre Ascensi avançava els visitants. Empat de nou a l'electrònic, el que va aconseguir Xavier Aldrich. (3-3)

Una blava a Roger Ascensi va permetre el xut a bola aturada a Caco Ceschin. Camps va aturar-la, i gairebé acció seguida, Mikel Abeal va veure una altra blava. En aquesta ocasió, Linu també aturava el xut de Xavi Rovira, pel que ambdós equips es quedaven amb un jugador menys al terreny de joc.

Amb Marc Figa lluitant contra dos homes per endur-se la bola, així començava la jugada que al minut 38, finalitzaria amb el gol que sentenciava el partit donant la primera victòria de l'any als blanc-i-negres.

Resultat final, 4 a 3 amb gols de Canet, Aldrich i Figa per part del Palafrugell, i de Sergi Miras, Cristian Rodriguez i Alexandre Ascensi, del Caldes.

Amb aquesta victòria, els de Xevi Garcia escalen de la tretzena posició a la desena, havent aconseguit 13 punts en 11 partits. Avui dia tenen pendent de disputar els duels ajornats amb el Lloret i amb el Calafell, que tindran lloc la setmana vinent. Aquest dissabte visitaran a l'Igualada de Cesc Linares.

NOTÍCIES RELACIONADES

Primer partit de l'any contra el Caldes Recam Làser (05/01/2021)

Els blanc-i-negres visiten l'Igualada sense temps per descansar entre partit i partit (08/01/2021)