La flota de l'Optimist Trophy es queda a terra per manca de vent a Palamós

Palamós

Data: 16/02/2019

Foto: Alfred Farré

Després de dos dies excepcionals de vent a la badia de Palamós, la jornada de dissabte ha deixat a la flota a terra després de complir-se les previsions que el vent no faria acte de presència a la Costa Brava Centre. D'aquesta forma en la jornada de diumenge es decidiran el podi final tant del 30 Palamós Optimist Trophy-14 Nations Cup com de la Excellence Cup.

Per tant els 110 primers classificats han quedat classificats en el grup Or que donarà els podis en totes les categories. El letó Martin Atilla arriba invicte a la jornada final i és el gran favorit a revalidar el títol de campió del Palamós Optimist Trophy-Nations Cup a falta de la celebració de les tres últimes mànigues. El segueixen en posicions de podi a set punts l'italià Alex Demurtras, segon i de l'irlandès Rocco Whright.

La primera regatista femenina és la israelita Mayaan Shemesh, que és sisena en la general. La primera regatista espanyola és la doble campiona mundial Maria Perelló (CN S'Arenal), setena a un punt de Shemesh.

Per demà diumenge, última jornada del Palamós Optimist Trophy-Nations Cup, la flota es dividirà entre els grups Or, Plata, Bronze, Esmeralda i Perla en funció de la seva classificació en les prèvies.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports