L'AD Guíxols, el Vilartagues CF i l'EF Sant Feliu aproven fusionar-se

L'Ateneu Deportiu Guíxols, el Vilartagues Club de Futbol i l'Escola de Futbol Sant Feliu fusionen les tres entitats en una de sola a partir de la temporada vinent després que els vots dels socis dels tres clubs ho decideixin en assemblea. 

Al Vilartagues es va aprovar per 3 vots a favor i cap en contra, a l'Escola de Futbol els 10 assistents també hi van donar suport, i en el cas del Guíxols, es va aprovar la fusió amb 25 vots a favor, 2 en contra i 2 vots en blanc. 

El nou club portarà per nom Club de Futbol Sant Feliu de Guíxols i els seus colors oficials seran el blau, grana i taronja, procedents dels tres equips. 

Pel que fa a la nova junta directiva, estarà formada per tres membres de l'Ateneu Deportiu Guíxols i tres del Vilartagues CF. Els integrants de la junta de l'Escola han decidit fer un pas al cos tat i per tant, no formaran part de la nova junta. De totes maneres, continuen formant part dels grups de treball de la nova entitat i continuaran tenint veu i vot en la configuració i funcionament del nou club. 

Els tres clubs es mostren satisfets i orgullosos de l'acord històric aconseguit, que culmina la feina feta durant els últims anys per arribar a unir les tres entitats en una de sola. 

A partir d'ara, els membres de les juntes directives comencen a posar fil a l'agulla per fer del nou club una realitat i començar a competir la següent temporada.

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

GxRPnRVyfa 35 dies
555


Més articles de Esports