Sant Antoni estrena futbol femení amb 16 noies

Intervé: Lluís Ramírez, Coordinador de Futbol Base

Primers tocs per esdevenir, potser, Meghan Rapinoe, Ada Hegerberg, Alex Morgan o Aitana Bonmatí. Sant Antoni estrena equip femení de futbol després d'una reeixida crida perquè les noies de l'entorn es calcessin les botes.

L'Escola de Futbol de Calonge i Sant Antoni i té 16 noies d'entre 10 i 16 anys que disputaran competició oficial. L'equip està obert a la incorporació de noves jugadores per mirar si més endavant es poden fer grups d'edat homogènies.

Per tal de crear el primer equip de futbol femení del municipi al juny i setembre es van fer jornades de portes obertes. L'equip que s'ha aconseguit és  novell en competició i pràcticament també en l'esport, ja que moltes de les noies que en formen part ni tan sols havien jugat a futbol.

La idea de l'Escola de Futbol és engrescar les jugadores perquè mantinguin la passió per l'esport rei, ajudar-les a millorar la tècnica, i fer pinya. Al ser futbol base es prima la idea formativa que no pas la competitiva.

Un futbol en creixement

El futbol femení viu en els darrers anys una puixança que l'ha fet arribar a més de 6.000 fitxes arreu del país.

Al Baix Empordà ja hi ha diversos equips de futbol femení, des del pioner l'Estartit, passant per Sant Feliu de Guíxols, La Pera, Palafrugell o Sant Feliu de Guíxos 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports