1300 corredors en la primera edició del Correpoble

Palamós

Data: 01/04/2023

Palamós ha acollit la primera edició de la cursa Correpoble. En total, 1300 participants que han representat 12 municipis de la comarca en un recorregut de 10 quilòmetres que ha combinat el bosc, el camí de ronda i el centre de la localitat. Una cursa que busca fomentar l'activitat física a la comarca i mostrar els diferents indrets. La primera localitat vencedora ha estat Palamós. 

1300 persones han participat en la primera edició del Correpoble. Corrent, fent marxa nòrdica o caminant, els participants han fet el recorregut representant a la seva població. Els organitzadors havien preparat un recorregut de 10 quilòmetres que ha combinat trams de bosc, el camí de ronda i el barri vell de Palamós. Una prova que creuen que continuarà creixent en el futur.

A les 10h s'ha donat la sortida. Entre els esportistes hi havia gent que corre habitualment i que es coneixien algunes zones del recorregut. A més alguns ajuntaments han organitzat entrenaments conjunts per preparar la cursa.

La cursa popular permetia la inscripció als majors de 12 anys i s'ha vist gent de totes les edats. Tots ells amb la il·lusió que el seu equip guanyés el trofeu

I sí, l'equip de Palamós ha guanyat el primer Correpoble del Baix Empordà, mentre que Begur s'ha endut a casa la cullera de fusta. Després de la cursa s'ha fet un sorteig per conèixer la pròxima seu de la cursa popular. L'any vinent, el Correpoble serà a Calonge i Sant Antoni.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Esports