Martín Atilla manté el lideratge a la Palamós Optimist Trophy

Palamós

Data: 15/02/2019

Martin Atilla segueix sense donar opcions en el Palamós Optimist Trophy. La primera fase de la 30ena edició ha tancat les dues primeres jornades classificatòries i aquest cap de setmana ja només quedarà disputar les finals, entre les que els 110 primers lluitaran en el grup or que definirà el podi. El letó Martín Atilla continua invicte, ha guanyat les tres proves del dia del grup groc i ha passat a la fase final amb sis victòries en sis mànegues. Malgrat les bones sensacions queden dues jornades per davant. El seu principal rival és l'irlandès Rocco Wright i l'italià Alex Demurtras, que estan empatats a 12 punts en tercera i segona posició respectivament i a 7 punts del líder. 

La israeliana Maayan Shemesh, cinquena a la general, s'ha col·locat com la primera de la categoria femenina, superant provisionalment la dobla campiona mundial, la mallorquina Maria Perelló a la que supera per tan sols un punt.

La jornada d'avui ha tornat a estar marcada pel vent que ha acompanyat a la flota i als comitès de regata que han pogut celebrar les tres proves per grup, quinze en total, complint amb el programa previst.

 

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

GxRPnRVyfa 35 dies
555


Més articles de Esports