150 nedadors diuen 'No a la fred' a Sant Feliu

INTERVÉ: Mireia Borrego, Club Aquàtic Xaloc

No a la fred. No hi pot haver un nom més descriptiu per batejar aquesta travessia popular de natació en aigües obertes que el Club Aquàtic Xaloc ha organitzat a Sant Feliu de Guíxols per vuitena vegada. 

Sense mandra i sense por de la temperatura del mar. Els més valents esperen amb ganes aquesta data cada any, que molt lluny de ser una cita competitva serveix de punt de trobada de tots aquells que volen viure un matí de diumenge diferent. Aquesta vegada han estat 150 els nedadors i nedadores que s'han acostat fins al litoral ganxó. Alguns venien, com ja comença a ser costum, d'arreu de Catalunya i fins i tot s'ha comptat amb la presència d'estrangers.

Tots ells s'han enfrontat a unes condicions prou acceptables. L'aigua estava a uns tretze graus i mig, mentre que a fora la temperatura rondava els dotze graus. Els més agosarats diran que podria haver estat pitjor. 

La travessia s'ha pogut fer en dues distàncies possibles. Una de 1.900 metres que anava fins al Freu i una altra, de 2.500 metres, que arribava fins a l'illa de s'Adolitx

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports