El CH Palafrugell guanya el primer partit a casa davant el Lloret

Data: 10/12/2023

Victòria del CH Palafrugell per 5-2 davant el Lloret. Els palafrugellencs han anat sempre per davant el marcador en un partit on han demostrat una gran intensitat des de l'inici. Els doblets de Gerard Pujol i Eloi Matas i el gol de Tim Borrell han permès sumar tres punts que els situen tercers a la classificació. Tres punts importants davant un rival de la part alta que confirma les bones sensacions de l'equip. A més, la victòria suposa el segon triomf en derbis gironins aquesta temporada, després de guanyar a Maçanet de la Selva la setmana passada.

El CH Palafrugell ha aconseguit la primera victòria a casa després de tres empats en els tres partits com a locals. Els de Cesc Linares han fet un partit molt complet d'inici a fi, guanyant al Lloret per 5-2.

Els palafrugellencs han sortit molt endollats al partit. Al minut 3, Gerard Pujol ha marcat el primer i, quatre minuts més tard, Eloi Matas ha fet el 2-0 gràcies a una bona combinació amb Pujol. Després de deu minuts de domini local, el Lloret ha començat a inquietar Xevi Arcas amb tirs llunyans. Els baix-empordanesos han gaudit d'oportunitats per ampliar el marcador, però qui ha marcat ha estat el Lloret. Aleix Pastor ha transformat un penal dos minuts abans del descans per posar el 2-1 al marcador.

Després de la mitja part, reacció immediata del Palafrugell. Eloi Matas ha marcat el tercer als 49 segons. El gol ha deixat tocats als visitants que han vist com Gerard Pujol ha anotat el 4-1 amb una gran falta directa. El Lloret ho ha intentat, però s'ha trobat amb una gran actuació d'Arcas i, set minuts abans del final, Tim Borrell ha marcat el cinquè dels locals. Hugo Laguna ha marcat el 5-2 definitiu.

Una victòria on el tècnic local ha reconegut que s'ha de ser més eficaç de cara a porteria, però que ha marxat satisfet pel primer triomf com a locals.

El Lloret ha hagut d'anar a remolc tot el partit i l'ha condemnat, sobretot, el tercer gol dels palafrugellencs.

La creu pel Palafrugell, les molèsties de Marc Figa a qui esperen recuperar després de Nadal

El triomf deixa al Palafrugell tercers a tres punts del Taradell i set del líder l'Alpicat. La setmana vinent buscaran tancar l'any amb victòria a la pista de l'Alcorcón.