El CH Palafrugell jugarà el play-out contra el CP Vilafranca

Data: 31/05/2021

INTERVÉ: Xevi Garcia, entrenador del CH Palafrugell

El CH Palafrugell empata en la seva visita al CP Taradell aquest dissabte i no aconsegueix la salvació directa.

Al primer minut de joc el segon porter del Taradell, Miquel Gorchs, va aturar una directa de Sergi Canet, ocasió que va venir fruit d'una targeta blava a Albert Dalmau en una acció sobre Marc Figa.

Tot i no avançar-se en aquesta ocasió, si ho van fer cinc minuts més tard amb una jugada entre Figa i Caco Ceschin que acabava amb el 0 a 1 amb el que ha estat el 13è de la temporada de Ceschin.

El Taradell, però, va girar la truita aprofitant un penal i una falta directa, xutats per Víctor Crespo i Dani Rodríguez, que feien marxar als locals per davant al marcador amb un 2 a 1.

Borja Ramon va empatar el partit i posar per davant al marcador de nou als de Xevi Garcia amb dos gols als minuts 40 i 43, Dani Rodríguez va tornar a empatar el partit amb un segon gol de falta directa al 46 després d'una blava a Ceschin, i dos minuts més tard Borja Ramon va fer el seu hat-trick particular de la nit que suposava el 3 a 4.

A trenta segons del final Dani Rodríguez va sentenciar el partit fent el 4 a 4. Resultat desfavorable per ambdós conjunts. Amb l'empat el Taradell ha perdut la categoria, i el Palafrugell no ha assolit la permanència directa a OK Lliga, tot i que els resultats d'altres equips dels quals també depenien, tampoc van ser favorables pels de Xevi Garcia.

El Palafrugell jugarà el play-out els pròxims dos caps de setmana i ho farà contra el CP Vilafranca. El primer partit, que tindrà lloc aquest dissabte 5 de juny, el disputaran com a locals. La seva visita a Vilafranca tindrà lloc el dissabte 12 de juny.