VIII Trial Clàssic Costa Brava

Vuitena edició del Trial Clàssic Costa Brava de rècord. Uns 370 pilots, amb forta presència internacional, van competir aquest cap de setmana als entorns de Sant Feliu de Guíxols.

La prova era de trial de motos clàssiques, amb tres categories diferents segons el nivell dels pilots i l'antiguitat de les motos, totes elles caracteritzades per tenir amortidors i frens de tambor. Els pilots catalans eren minoria i molts venien d'Itàlia, França, Anglaterra, Polònia o Suècia, així com de la resta de l'estat espanyol. 

Al llarg d'un recorregut d'uns 40 quilòmetres van haver d'afrontar una vintena de zones de control en les que havien de posar els peus a terra quantes menys vegades possible. Aquestes zones estaven desdoblades per nivells. 

Amb seu al S'Agaró Hotel i sortida des de la platja de Sant Pol el recorregut passava per punts com Pedralta, la zona de Sant Baldiri o la carretera de Tossa i arribava al Passeig de Sant Feliu, on concluïa amb una zona d'obstacles artificials. El trajecte es va fer dissabte al complet i diumenge amb una versió més reduïda que va permetre tenir temps per l'entrega de premis i el fi de festa. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports