La Marató de l'Ardenya incorpora novetats en el recorregut i seguiment de la cursa

Santa Cristina d'Aro

Data: 16/10/2017


Torna la Marató de l'Ardenya i ho fa amb novetats importants en el recorregut i seguiment de la competició.  Matxacuca està ultimant els darrers detalls perquè el 9 de desembre es pugui donar el tret de sortida a una de les curses de muntanya més importants de la Costa Brava.

L'organització espera la presència d'uns 900 atletes i de campions en aquesta disciplina. L'any passat, la del món Sheila Avilés i el de Catalunya Eduard Hernández, que es confia que repeteixin. 

La Marató de l'Ardenya té 4 modalitats. De 10 km, 21 km, 42 km i 63 km. Mentre la primera és  apta per a pràcticament tots els públics i serveix per endinsar-se en el món de les curses de muntanya, les dues darreres ja tenen un caire més personal. 

La principal novetat són els canvis de recorregut en la cursa de 42 km que arribarà per primer cop fins al mar, com passa amb la c ursa de 63 km. 
També s'ha establert un mecanisme per seguir al moment l'evolució dels esportistes per internet i s'ha limitat el nombre de participants a les dues cu rses grans. 

La competició sortirà de Can Barnés i arribarà al pavelló de Santa Cristina. Comptarà amb més de 100 voluntaris que donaran assistència als esportistes i serà solidària, com cada any, amb la Marató de TV3 amb un euro de la inscripció dels participants. 


Intervé: Quico Amador, Matxacuca

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports