El Palamós presenta el nou fitxatge José Martínez

Palamós

Data: 22/01/2020

Intervenen: Jose Martínez, jugador del Palamós C.F. i Josep Rochés, director esportiu del Palamós C.F.

Vuit anys al Girona C.F, quatre i mig a la Unió Esportiva Olot, un any a al Real Múrcia i una aventura d'un any a a la lliga xipriota és el magnífic balanç que aportarà el nou fitxatge del Palamós, José Martínez. El jugador gironí ve a aportar l'empenta necessària al Palamós per poder pujar de categoria. José tenia ofertes d'altres clubs de categories superiors, però la il·lusió transmesa pel club l'ha fet prendre la decisió de fitxar pel degà

José ve a apuntalar una defensa on hi ha hagut canvis durant tota la temporada. Màrmol encara no ha donat amb la tecla defensiva i considera que és la seva assignatura pendent de cara a la segona volta. En l'últim partit els palamosins van jugar amb una defensa de 3 i tot i que durant tota la primera volta s'ha jugat amb una defensa de 4, els canvis de jugadors han estat recurrents. 

El director esportiu del Palamós, Josep Rochés, s'ha mostrat agraït amb el nou fitxatge per la seva decisió. Tot i que l'acord està tancat és difícil que José debuti dissabte per la complexitat dels tràmits que comporta traspassar una fitxa de Segona B a Primera Catalana.  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports