El Club Nàutic Port d'Aro impulsarà un centre d'alt rendiment de Vela

El Club Nàutic Port d'Aro impulsarà un centre d'alt rendiment de Vela
El Club Nàutic Port d‘Aro i el regatista oceànic i entrenador olímpic, Guillermo Altadill, han signat un conveni de col·laboració perquè el club es converteixi en la seu d’operacions, entrenaments i activitats que Altadill i la seva empresa, GASS, portin a terme. A través d’aquest acord, Altadill i el club tenen l’objectiu de convertir el port en un centre d’alt rendiment per als entrenaments de la nova classe olímpica mixta offshore per als Jocs Olímpics de París 2024.

Altadill s’ha mostrat molt satisfet amb aquesta col·laboració i ha destacat que “la Costa Brava és un lloc privilegiat i cal potenciar-lo per convertir-lo en un indret de referència”. “El Port d’Aro és un dels clubs més emblemàtics de la zona i compta amb unes facilitats i instal·lacions idònies per a poder desenvolupar aquí els nostres entrenaments i activitats”, ha afirmat el regatista.

Per la seva banda, Vicenç Arqués, president del Club Nàutic Port d’Aro, ha mostrat el compromís del club amb la vela i ha volgut agrair la confiança d’Altadill. “La vela és una de les activitats més importants per al club i volem seguir apostant per impulsar-la i professionalitzar-la. És un plaer poder comptar en aquest projecte amb un professional de primera línia, com és Guillermo Altadill, per posar en marxa una iniciativa que serà molt positiva per al conjunt del port”. 

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports