El CE Mont-ras reneix i aposta per nous projectes

Mont-ras

Data: 07/10/2021

INTERVENEN: Moha Jaghou, president del CE Mont-Ras // Cristina Molina, coordinadora i entrenadora del femení // Mireia Mercader, Integradora Social

El Club Esportiu Mont-ras reneix i es consolida. El nou projecte esportiu es va iniciar en plena pandèmia de la mà de Moha Yaghou i en aquesta segona temporada que està afrontant ha fet un salt qualitatiu i ha aconseguit un 'boom 'd'inscripcions que els ha permès formar una desena d'equips.

Avui dia el Mont-Ras compta, pel que fa a conjunts masculins, amb: 1 Juvenil, 1 cadet, 1 infantil, 1 benjamí, 2 prebenjamins i l'equip d'escoleta. Enguany, amb tres equips a tercera catalana.

També s'ha apostat per un equip femení que està en ple creixement i amb la incorporació al projecte d'un equip per a persones amb discapacitat.
Els objectius del projecte esportiu són els de consolidar-se un club familiar amb una base on tothom hi tingui cabuda que transmeti valors i formi persones i futbolistes.

L'equip femení es va iniciar l'any passat, però es va veure afectat per la pandèmia. Enguany s'ha reprès el projecte, que està en ple creixement i que ja compta amb dotze jugadores d'entre 14 i 38 anys, unides per la seva passió pel futbol.

El projecte femení, per ara, no competeix, tot i que sí que seria un dels objectius de cara a les pròximes temporades. Mentrestant, gaudeixen de l'esport i posen la màxima entrega als entrenaments i els partits amistosos que disputen.

La coordinadora i entrenadora del projecte femení destaca un fet clau en l'aposta pels equips femenins i en trencar amb els estereotips. Els títols del Barça han alleugerit el camí i les nenes ja tenen referents a les que volen semblar-se, com Aitana Bonmatí o Alèxia Putellas. Tot i que encara queda molt per fer, s'està anant per bon camí.

Pel que fa al nou equip per a persones amb discapacitat, ha estat l'última peça a sumar-se al club. Una idea que tenien al cap de fa temps i que ara, gràcies al suport de les institucions i a les titulacions de la Mireia Mercader i en Marc Callol, que són els que hi estan al capdavant, han pogut fer realitat. La Mireia és titulada en Integració Social i en Marc titulat en Treball Social i Entrenador FCF. Ambdós, amb una àmplia experiència dins del món social.

L'equip fa un mes que entrena setmanalment i està format per un total d'entre 15 i 20 persones, tot i que cada vegada són més les entitats i centres que els demanen sumar-s'hi.

Les activitats que els organitzen en aquests entrenaments, que tenen la durada d'una hora, són molt dinàmiques. Els nois i noies s'ho passen bé i transmeten una gran il·lusió i ganes de trepitjar el camp i començar a fer rodar la bola cada dimecres.

El club vol transmetre els seus valors defensant un pensament inclusiu que freni l'exclusió social.
 
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports