Més de 260 esportistes participen en el Beach Water Polo Costa Brava

Palamós

Data: 05/09/2023

La platja Gran de Palamós ha acollit la 6a edició del torneig internacional Beach Water Polo Costa Brava, amb la participació de 260 esportistes de 10 països. Durant tres dies s'han disputat una norantena de partits. Una de les característiques d'aquest esdeveniment és que també ha comptat amb partits de waterpolo adaptat, per tal de potenciar l'accessibilitat universal.

En aquests tres camps inflables ubicats a primera ínia de mar de la platja Gran de Palamós és on s'han disputat una norantena de partits de waterpolo. La competició esportiva internacional Beach Water Polo Costa Brava ha disposat d'un total de 260 esportistes integrats en 26 equips representants de 10 països. En concret, de França, Regne Unit, Països Baixos, Emirats àrabs Units, de Bèlgica, Iran, Moldàvia, Escòcia i Suïssa

Aquesta sisena edició ha durat tres dies. El divendres va arrencar la fase prèvia de grups i dissabte es van disputar els vuitens de final, els quarts i les semifinals. A més, també es va celebrar el tradicional partit de les estrelles. Finalment, l'últim dia es van realitzar les finals

En aquesta edició s'ha tornat a destacar la presència del waterpolo adaptat. En aquest sentit, es va dur a terme un partit d'exhibició de la mà de "Waterpolo Ability", destinat a esportistes amb capacitats diverses, per potenciar l'accessibilitat universal.

L'equip Moon Team es va endur el títol guanyador, en segona posició l'equip Dubai Camels i, en tercer lloc, The Reunion. Qui també va pujar al pòdium va ser Urbat com a millor equip femení.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports