Vuit partits de pretemporada durant els mesos d'agost i setembre

Palamós

Data: 22/07/2022

El Palamós CF ja sap quan començarà a fer rodar la bola i amb quins rivals ho farà per preparar la nova temporada. Han organitzat tot un seguit de partits amistosos durant la segona quinzena d'agost i la primera de setembre que els serviran per agafar forces i preparar-se per a una nova i il·lusionant temporada amb moltes novetats a la plantilla.

El primer equip del Degà de Catalunya ha anunciat per la temporada 22/23 les renovacions de David Cano, Sergio Garcia, Marc Lloret i Gerard Mercader.

De noves incorporacions en tindrà un total de 13 sobre la gespa, es tracta dels porters Marwane i Bernat Sanllehy i dels jugadors Xevi German, Carles Callicó, Kilian Cabrero, David Silvestre, Gerard Palau, Enrike, Moha Touray, Gerard Davesa, Oriol Moll, Josep 'Rodri', Sergi Resta.

Durant les darreres setmanes també s'han anunciat canvis tant en la junta directiva com en el cos tècnic. El Degà està ara presidit per Toni Heras, mentre que Josep Rochés ha tornat al club com a vicepresident esportiu i Albert Déu serà el director esportiu. Pel que fa al cos tècnic, el primer equip estarà entrenat per Joan Bayona i Marçal Juanola.

Per preparar la nova i il·lusionant temporada a primera catalana han organitzat un total de 8 partits amistosos que tindran lloc entre el 17 d'agost i el 18 de setembre. En jugaran 4 com a locals a l'Estadi Palamós-Costa Brava i quatre com a visitants.

Començaran el dia 17 al camp de la U.E. Tossa, mentre que el 24 i el 28 d'agost els visitaran el CF Terrassa i el Girona B FC. La benvinguda al setembre la donaran amb un enfrontament contra el F.C. Palafrugell el dia 3 al camp veí, mentre que el dia 4 els visitarà el CF Lloreda. El dia 7 jugaran al camp del CF Roses, el 10 rebran la visita de la UE Calonge i el dia 18 tancaran la pretemporada al camp de la UE Figueres.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports