Torre Valentina es prepara per la Copa Catalunya de Tennis Platja

Torre Valentina es prepara per la Copa Catalunya de Tennis Platja
Calonge i Sant Antoni

Data: 22/08/2019

L’Associació Beach Tennis Catalunya, conjuntament amb el Club Tennis Pipper’s, organitza aquest dissabte 24 d’agost la Copa Beach Tennis Catalunya a la platja de Torre Valentina. Enguany, és el setzè any que es munta un esdeveniment d’aquest tipus a aquesta platja. Hi col·laboren, a més, l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, la Secretaria General de l’Esport i es compta amb el patrocini de Carrefour Market.
 
L’Associació Beach Tennis Catalunya remarca que vol “celebrar el desè aniversari de l’associació a l’espai que considerem que és la catedral del tennis platja, Calonge i Sant Antoni”. A partir de les nou del matí, està previst que l’activitat es posi en marxa, però la competició no arrencarà, previsiblement, fins a les 10. Serà aleshores quan es començarà amb els partits de les categories de dobles masculí i femení, tant a nivell professional com amateur. També hi haurà dobles infantil, una categoria per a aquells/es que tinguin menys de 13 anys. Abans del quadre final, els partits es jugaran a un set al millor de sis jocs. Els partits eliminatoris seran d’un set al millor de 7 jocs.
 
A partir de la tarda, exactament a les 15:30 h, es faran les competicions de dobles mixtes pro i amateur. Finalment, les finals s’iniciaran a partir de les sis de la tarda. Aquestes finals es disputaran a un set a 9 jocs. Cap a dos quarts de vuit, es preveu fer l’entrega de premis.
 
Les inscripcions es poden realitzar fins avui a la nit a www.abt.cat. Fins ara, hi ha inscrites 61 parelles.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports