El Garbí no aconsegueix sorprendre el Gavà (22-28)

Data: 20/01/2020

INTERVÉ: URI SIERRA, entrenador del CH Garbí

El Garbí va caure davant el Gavà a Palafrugell en un duel vibrant que no es va resoldre fins els darrers minuts gràcies a uns visitants més encertats en els moments crucials. Tot i que el resultat final al marcador, 22-28, era de +6 pel Gavà el partit va ser molt disputat.

Els dos conjunts arribaven amb situacions molt desiguals a la jornada 15 de Lliga Catalana. Els palafrugellencs, tercers per la cua, i els gavanencs, segons, en plena lluita per l'ascens. El factor pista podia jugar a favor del Garbí. Empesos per l'afició, bons primers minuts dels locals, que es posaven tres gols amunt. Ràpidament el Gavà igualava i començava a agafar distància. S'arribava al descans amb una diferència de tres gols.

Bona reacció del Garbí a la segona meitat. Amb un quart d'hora aconseguien remuntar i posar-se un gol per sobre. Llavors, les errades en atac, entre elles tres penals consecutius, van pagar-se molt cares. El Gavà va saber tenir el cap molt més fred i no errar les seves oportunitats, sobretot quan el partit començava a estar decidit. D'aquesta manera es va arribar a un 22-28 final poc fidel al que s'havia vist a la pista però, a la vegada, just amb el bon paper golejador dels de fora.

Per ara el Garbí és penúltim amb deu punts i segueix en llocs de descens a 1ª Catalana. Aquesta setmana tindrà una oportunitat d'or per intentar retrobar-se amb la victòria a la pista del Granollers 'C', cuer de la lliga.