Palamós celebra recuperar les finals del MIC de futbol malgrat perdre les de bàsquet

Palamós

Data: 28/02/2018

Intervé: Lluís Puig, alcalde de Palamós

L’Ajuntament de Palamós celebra recuperar enguany les finals del MIC de futbol, malgrat perdre les de bàsquet. Després que l’any passat les finals de futbol del mundialet de clubs es fessin a Girona, aquest any l’Estadi Palamós Costa Brava serà qui les aculli de nou. D’aquesta forma, i malgrat haver perdut la inauguració del torneig per manca d’espai, Palamós es reivindica com un dels puntals d’aquesta competició de la qual va ser seu durant tants anys. 

No són tot bones notícies. La mateixa manca d’espai que va portar el municipi palamosí a perdre la inauguració del mundialet de clubs farà que enguany les finals del MIC de bàsquet, que es va celebrar l’any passat per primer cop amb seu a Palamós, marxin al pavelló de Fontajau de Girona, un equipament, més preparat per assumir el volum de gent que mou l’esdeveniment.

El MIC , que complirà aquest any la seva majoria d’edat, es celebrarà del 27 de març a l’1 d’abril coincidint amb la Setmana Santa. Enguany s’han batut tots els rècords de participació amb 372 equips inscrits dels 5 continents repartits en 9 categories diferents, 7 de masculines i 2 de femenines. Hi participaran 6.000 esportistes procedents d’una quarantena de països diferents.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports