El Palamós CF segueix entrenant telemàticament

Palamós

Data: 09/04/2020

INTERVÉ: Marc Comamala, preparador físic

Es troben a faltar els tocs, els xuts i els estiraments sobre la gespa de l'Estadi Municipal Palamós Costa Brava, i és que els jugadors fa un mes que no trepitgen el seu camp. L'últim entrenament va ser el dimecres 11 de març i ja esperen amb ganes el dia en què hi puguin tornar. A l'espera de si la competició es podrà reprendre o no aquesta temporada i si es tornarà a veure moviment al Municipal, jugadors i equip tècnic del Palamós CF segueixen fent el seu teletreball.

El cos tècnic del primer equip palamosí ha treballat des del primer dia de confinament per tenir l'equip actiu en la mesura del possible i així no perdre el ritme ni la forma física. Els esportistes van rebre un pla específic de treball físic que han de realitzar de manera individual i també realitzen les sessions de forma conjunta amb el preparador físic, Marc Comamala. Tot això amb l'ajuda incondicional de les noves tecnologies.

En la situació inicial Comamala va preparar una planificació d'exercicis a curt termini que els jugadors havien d'anar realitzant a casa amb treballs de força i mobilitat. En començar a allargar-se el confinament l'equip tècnic va decidir sumar el component socioafectiu als exercicis, oferint entrenaments online tota la plantilla. La planificació compta amb la mateixa estructura de força, mobilitat i circuits. El preparador físic separa els jugadors en dos grups i els fa realitzar una sèrie d'exercicis on han de competir entre ells. Fins i tot hi posa un toc d'humor fent ús del paper higiènic. Comamala assegura que d'aquesta manera els entrenaments funcionen molt millor. 

Amb aquests entrenaments a distància el cos tècnic del Degà intenta assegurar una bona base física per si la competició es reprèn, a més de prevenir possibles lesions i ajudar a que el rendiment sigui òptim per poder tornar a competir amb la major rapidesa i nivell possible. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports