El CH Palafrugell acaba la temporada cinquè de l'OK Plata Sud

L'OK Lliga Plata ja ha posat punt final a la temporada 2023-2024. El Corredor Mató CH Palafrugell es va acomiadar diumenge amb una ajustada derrota contra l'Alpicat de 2-3, que els ha fet tancar la temporada com a 5ns classificats. El partit també va servir per acomiadar al capità, Marc Figa.

Duel disputat fins al final el que han jugat en l'última jornada de competició el Corredor Mató CH Palafrugell contra el campió de grup, l'Alpicat. Aquest ha acabat amb un ajustat resultat de 2 a 3.

La primera part va estar més dominada pels de l'Alpicat, que ja es van avançar al marcador al minut sis de partit amb gol de Miquel Serret després d'una ocasió de Palafrugell. Tres minuts més tard va arribar el segon gol dels visitants, fruit d'un xut llunyà que va rebotar al patí de Marc Figa.

Al minut 12 Eloi Matas va retallar distàncies fent l'1 a 2, però al 17 l'Alpicat es va tornar a allunyar al marcador fent l'1 a 3 amb el que es va marxar al descans. El gol va ser de David Ballestero. Abans d'arribar al descans, però, el Palafrugell va tenir alguna opció de gol, i l'Alpicat va fer dos xuts al pal.

A la segona meitat a Marc Figa li van aturar un penal, però quan faltaven 8 minuts pel final Tim Borrell va marcar el 2 a 3 que els donava esperances fins al final d'aconseguir, almenys, un empat. I ho van lluitar fins al final, però no va ser possible. I de fet, el gran heroi d'aquells minuts va ser Albert Buch, que va fer parades de mèrit de xuts molt clars, i també va aturar una falta directa.

En aquest partit, ni un equip ni l'altre es jugava massa res. L'Alpicat ja fa setmanes que va consolidar la primera plaça, i ja és equip d'OK Lliga. Pel que fa al Palafrugell, la derrota els ha fet tancar la temporada com a cinquens.

El partit va ser molt emotiu pel capità del Palafrugell, Marc Figa. Va ser el seu últim duel vestint la samarreta del Palafrugell, i es va acomiadar de l'afició i de la gent que l'ha acompanyat en aquesta etapa de cinc anys al club amb les llàgrimes als ulls.