Izan Codinachs guanya la Guíxols Cup i es situa líder del rànquing català

Intervé: Marc Bozzo, director esportiu CN Sant Feliu

Un centenar d'optimist van participar en el tercer cap de setmana de regates Guíxols Cup

El regatista del Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols, Izan Codinachs va guanyar la V Guíxols Cup en optimist i es situa líder del rànquing català.

Un centenar de regatistes van tancar en categoria optimist aquest cap de setmana les Guíxols Cup que van començar el 18 i 19 de gener amb els Europa i 420 i van seguir l'1 i 2 de febrer amb la categoria Làser.

En G1, el regatista local Izan Codinachs va coronar el podi, seguit de Nora García del Club Nàutic El Masnou i de Yago Núñez del Club Nàutic Garraf en tercer lloc.

En G2, la victòria va ser per Iker Múgica del Club Nàutic Cambrils. La plata va ser per la seva companya de club Ariadna Ferrer i el bronze per Gil Cerdán del Club Nàutic El Balís.
 

Definir la Selecció Catalana d'Optimist


La Guíxols Cup ha servit per definir la Selecció Catalana d’Optimist que participarà al Campionat d’Espanya i l’Izan Codinachs (CN Sant Feliu) és qui encapçala la classificació.

Després de cinc edicions, la Guíxols Cup, que va néixer per tenir una regata d’homenatge a la ciutat de Sant Feliu de Guíxols, està plenament consolidada. Enguany, ha aplegat un total de 220 participants durant els tres caps de setmana en què s’ha disputat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports