L'Oncoextreme tindrà un únic circuit amb més obstacles

Palamós

Data: 21/03/2018

Intervenen: Xavier Adroher, Club Esportiu Palamós;  Lluïsa Fuentes, Oncolliga Palamós

La quarta edició de la cursa OncoExtreme comptarà amb un únic recorregut pensat per a tota la família i més camps d'obstacles.

La competició solidària, organitzada pel Club Esportiu Palamós i la Fundació Oncolliga,  es celebrarà el proper 6 de maig i aquest dimecres s'ha presentat a la platja de La Fosca.

El circuit està ubicat entre Palamós i Mont-Ras, a l'entorn de Cap Roig. Durant el recorregut els i les participants hauran de superar una vintena d'obstacles de diversa dificultat. Aquests s'ampliaran gràcies a que l'entitat ha aconseguit més voluntaris i voluntàries.

La sortida de la cursa serà a les 9 del matí i durant el recorregut hi haurà dos punts d'ha bituallament. La inscripció té un cost de 10 euros pels majors d'edat i sis pels menors d'edat si es fa abans del 9 d'abril i de 15 i 10 euros respectivament un cop superada aquesta data.Està previst que unes 500 persones participin d'una cursa en què hi pot participar tothom. Els diners de les inscripcions serviran per finançar les activitats de l'Oncolliga

Enguany la competició serà cronometrada per aquells que tinguin un esperit més competitiu.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports