El Corredor Mató Palafrugell pateix una difícil derrota davant del Noia (2-3)

Data: 23/02/2020

El Corredor Mató Palafrugell va patir aquest dissabte una de les derrotes més difícils de pair d'aquesta temporada. Amb un resultat final de 2 - 3 el Noia Freixenet es va retrobar amb la victòria davant els palafrugellencs en un enfrontament marcat pel xiulet dels àrbitres amb 17 faltes dels de Xevi Garcia i 12 dels de Pere Varies.

Amb aquesta jugada els de Palafrugell van obrir la llauna. Aquest va ser el primer gol de Mikel Abeal, l'última incorporació a la plantilla palafrugellenca.

Sergi Llorca va ser qui va encaixar, de penal i entre xiulets del públic, el primer gol dels de la capital del cava. I va ser Jordi Ferrer l'autor del segon.

Amb l'1-2 el partit es va transformar en una pluja de faltes, targetes blaves (fins i tot a Xevi Garcia) i de xuts a pilota aturada, que no van saber aprofitar cap dels dos conjunts, fallant-ne 5 els de Palafrugell i 2 els de Sant Sadurní d'Anoia. Pol Manrubia va ser l'únic jugador en encertar una falta directa, encaixant el tercer gol del Noia després d'una blava a Pol Vives, jugador palafrugellenc al qui es va poder veure en pista després de gairebé tres mesos.

El gol de Marc Figa (2-3) quan falten tres minuts de finalitzar el partit va donar esperances de poder aconseguir un punt per sortir de la zona perillosa de la taula. Tres minuts intensos amb 5 jugadors a pista buscant per tots els mitjans el gol, però sense que la pilota entrés entre els tres pals en cap d'elles.

El Corredor Mató ara és 11è amb els mateixos 18 punts que el Voltregà, conjunt al qual visitaran el proper dissabte 29 de febrer, a partir de les 20:15.