Antequera i Enrike donen els tres punts al Palamós

Palamós

Data: 31/10/2022

El Palamós buscava recuperar-se de la derrota a Torelló i, aquest diumenge va començar l'enfrontament amb el Bosc de Tosca de la millor manera possible. Només havien passat 90 segons del partit, quan Adrián Antequera va marcar el primer gol dels empordanesos. La reacció per part de l'equip rival fou ràpida, i va empatar al minut 7, amb el gol d'Arnau Davesa. Tot i això, fou Enrike, qui va sentenciar la trobada amb el 2 a 1 final.

Després d'uns 10 primers minuts intensos, cap dels dos equips aconseguia controlar el joc al camp rival. Callicó va intentar sorprendre amb un llançament de falta que va aturar el porter visitant. Els de la Garrotxa també van posar a prova el porter palamosí, però Bernat va mostrar-se segur blocant els xuts des de la frontal.

Quan la primera meitat semblava que acabaria amb empat, Enrike va aprofitar una passada de Sergi Resta per posar el 2-1 al marcador. El degà podria haver marxat a vestidors amb un 3-1 favorable, però Arnau va desviar el xut llunyà d'Antequera.

A la segona meitat el Bosc de Tosca va sortir decidit per l'empat. El conjunt de Joan Miquel Salavedra va situar-se a camp rival, amenaçant principalment amb jugades laterals i xuts des de la frontal. La més perillosa va arribar al 63', quan una jugada per l'extrem va acabar amb una rematada que va sortir a l'esquerra de Bernat.

El Palamós amenaçava amb jugades d'estratègia i va reclamar penal, després d'una caiguda d'Oriol Moll dins l'àrea. El mateix Oriol Moll va poder sentenciar el partit a cinc minuts del final, però va enviar la pilota al lateral de la xarxa.

Joan Bayona va sortir satisfet pels tres punts, però preocupat per la segona meitat de l'equip. Per la seva banda, el tècnic visitant va valorar l'esforç fet pels seus jugadors, que van pressionar al Palamós fins al final, malgrat el mal gust de boca per no puntuar.

El partit va deixar la bona notícia del retorn de Gerard Mercader, però també la lesió de David Cano. Ara el Palamós buscarà sumar els primers punts fora de casa, al camp del Bescanó.